Αναρτήθηκε από: theoharis | Απριλίου 19, 2006

Άφιξη στην Kuala Lumpur, οι φίλοι την λένε KL

Φεύγοντας από τη Σιγκαπούρη το βράδυ, φτάσαμε στο νέο μοντέρνο σταθμό της Kuala Lumpur νωρίς το πρωί. Τόσο νωρίς που τα μαγαζιά στο εμπορικό κέντρο του σταθμού ήταν όλα κλειστά, εκτός από το ένα και μοναδικό μαγέρικο με τοπικές σπεσιαλιτέ στην κεντρική αίθουσα του σταθμού, η τοπική έκδοση του μεταμεσονύκτιου πατσατζίδικου;
Μετά τις middle of the road γαστριμαργικές απολαύσεις της Σιγκαπούρης και συνεπικουρούμενοι από την πείνα που μας είχε πιάσει πρωί πρωί, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τις ντόπιες σπεσιαλιτέ, από την ποικιλία που προσφερόταν, συγκεκριμένα δοκιμάσαμε:

  • Ντολμά sticky rice τυλιγμένο σε φύλλο μπανάνας και ψημένο στον ατμό, με τσίλι, κρεμμυδάκια και ξεραμένο ψάρι (πολύ καλύτερο από ότι ακούγεται).
  • Γλυκό sticky rice με καρύδα
  • Κάτι χρωματιστά μπαλάκια απροσδιορίστου περιεχομένου και καταπληκτικής γεύσης!

Ήταν τόσο ωραία που πήραμε και δεύτερη μερίδα!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: