Αναρτήθηκε από: theoharis | 4 Αυγούστου, 2003

Houston…no problem

Νάμαστε λοιπόν στο Αμέρικα!

Από τη μία έχουμε το τρελό jetlag, από την άλλη η αδρεναλίνη τρέχει στις φλέβες μας για την αρχή της μεγάλης μας περιπέτειας.

Για καλή μας τύχη προσγειωθήκαμε 5μμ τοπική ώρα, έτσι ώστε να έχουμε μόνο 5-6 ώρες μέχρι την ώρα του ύπνου…

Δεδομένου ότι είχαμε κάποια πράγματα να αγοράσουμε πριν μπούμε στο Mexico, πήγαμε μια βόλτα στο Galleria ένα τεράστιο mall. Είμαι σίγουρος ότι κατέχει κάποιο τίτλο ως mall, μεγαλύτερο/ψηλότερο, βαθύτερο/κλπ όμως μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή τι ακριβώς είναι.

Η πρώτη γεύση από αμερική φυσικά είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα φαίνονται όλα τόσο γνωστά και προσιτά γιατί τα έχεις δει στις ταινίες… Πήγαμε για φαγητό σε ένα tex-mex εστιατόριο στο food court του mall, έτσι για να μπαίνουμε στο πνεύμα…ανοίξαμε και το «λογαριασμό» με την κατανάλωση margueritas…Και ξαφνικά κατέβηκαν τα ρολά….μας πρόλαβε το  jetlag…και γυρίσαμε σκουντουφλώντας στο ξενοδοχείο.

Ως γνωστόν everything is big in America, πόσο μάλλον στο Texas…στο κρεβάτι μπορούσαμε να κοιμηθούμε (και οι δύο), οριζόντια αλλά και κάθετα…

Καθώς είμασταν σχεδόν 1 χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, πολλοί ντόπιοι είχανε κάποια συναίσθηση του τι είναι το «Greece». Η σερβιτόρα μας στο πρωινό ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα όταν έμαθε από την Ελλάδα…μουρμούραγε συνέχεια: «Mmmm Greece, yeah…»

Καθώς τρώγαμε το πρωινό μας εμφανίστηκαν και δύο αστυνομικοί (…όπως στα έργα), με τις σκούρες μπλε στολές και όλα τα σύνεργα στη ζώνη, για να φάνε από τον πρωινό μπουφε…

Όπως σας είπα και πιο πριν…..ακριβώς όπως στις ταινίες (just like the movies!)

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: